Publicerad

12 februari, 2018

Efter förra årets succé var Lunds hållbarhetsvecka tillbaka i april. med ett minst lika späckat program som förra året. Vi på TomorrowToday medverkade på olika sätt.  Vår VD Anna Bruun Månsson modererade ett seminarium på temat stakeholder engagement, globala mål och innovation. Tidigare samma dag firade Hållbar Utveckling Skåne 20 år som förening och i egenskap av styrelseledamot är Anna även på plats där under dagen, då det bland annat hölls årsmöte och firades med tårta. Dessutom var vi TomorrowToday:are besökare på några av veckans intressanta programpunkter. Bland annat på en workshop om konfliktmineraler i batteriindustrin och ett seminarium om mänskliga rättigheter i modebranschen. Vi ser redan fram emot nästa år!

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.