Publicerad

20 december, 2018

ESG Investor Relations Network

2017 hade vi ett välbesökt seminarium där bolag i regionen fick möta NASDAQ och en panel med experter för att diskutera bryggan mellan investerares behov av ESG-relaterad information och bolagens rapportering. Då föddes tanken till ett mer löpande forum för en sådan dialog, här i Sveriges sydligaste delar.

Nu har vi satt datum för en introduktionsträff, där deltagande sker utan förbehåll. Den 22 maj 2019 inleder vi med en frukost och trendspaning och gästas av Sustainalytics och Nasdaq. Först till kvarn gäller, då antalet platser är begränsade.

Om ESG Investor Relations Network
Nätverket kommer bestå av ca 15 medlemmar från flertalet branscher. Deltar gör noterade bolag eller bolag för vilka ESG-dialoger med investerare är av intresse. Samtliga medlemmar arbetar med investerarrelationer och har ett intresse av att knyta långsiktiga kontakter med andra i liknande situation samt få ständigt uppdaterad omvärldsbevakning och fördjupad insikt i ESG-frågor.
TomorrowToday driver ESG Investor Relations Network och vi har sen tidigare erfarenhet av att leda diskussionsgrupper i nätverksform. Vår uppgift är att rekrytera intressanta talare till träffarna, cirkulera värdskap bland nätverkets medlemmar samt moderera samtal och diskussioner.

Anmäl intresse

 

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.