Publicerad

28 augusti, 2019

A Sustainable Tomorrow är en unik mötesplats som skapar bra förutsättningar för att hållbarhet ska hända – på riktigt. Genom att möjliggöra möten mellan människor med olika bakgrund i syfte att skapa hållbara affärer och driva på omställningen till ett hållbart samhälle.

TomorrowToday är stolt samarbetspartner till A Sustainable Tomorrow (AST). Vår VD Anna Bruun Månsson förklarar i en intervju varför vi har valt att engagera oss i AST:

“Vi är helt övertygade om att det är när offentliga aktörer, företag, idéburen sektor och akademi möts som hållbarhetsfrågorna drivs framåt. Det är just här vi ser att A Sustainable Tomorrow matchar våra värderingar väldigt väl. Vi ser det som en lovande plattform för att få verksamheter att samverka och byta erfarenheter.”

Läs hela intervjun med Anna här.

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.