Publicerad

16 november, 2019

Nu är det dags för vår andra träff med ESG Investor Relations Network, 26 november 08.00 – 09.30 (frukosten står framdukad 07.30).

Denna gång öppnar vi dörrarna till vårt nya kontor i Malmö, på Södra Förstadsgatan 2.

Temat för denna träff är “Ramverk och investerarenkäter – hänger de ihop eller inte?”

Vi kommer bland annat få lyssna på Elisabeth Gierow från Duni som berättar om sina erfarenheter av hållbarhetsrapportering och dialog med investerare.

Vi kommer också få en framtidsspaning gällande utvecklingen av ramverk/riktlinjer för rapportering och investerares förväntningar, särskilt gällande rapportering av hållbarhetsrisker.

OBS! Endast för medlemmar i nätverket.

Nätverket består av noterade bolag eller bolag för vilka ESG-dialoger med investerare är av intresse. Samtliga arbetar med investerarrelationer och har ett intresse av att knyta långsiktiga kontakter med andra i liknande situation samt få ständigt uppdaterad omvärldsbevakning och fördjupad insikt i ESG-frågor. Följande bolag är medlemmar: Duni, Nordic Waterproofing, Perstorp Holding, Beijer Ref, AAK, Ballingslöv International, Nilörn Group, Heimstaden och Thule.

Som medlem i nätverket bjuds ni in till fyra träffar per år samt får ta del av omvärldsbevakning i form av vårt nyhetsbrev.

Vi tar löpande emot medlemmar i nätverket, som då betalar en årsavgift (5500 SEK, ex. moms) för de fyra nästkommande träffarna.

Är du nyfiken på att höra mer om nätverket? Kontakta Hanna Bremander, hanna@tomorrowtoday.se, tfn 0730 30 63 35

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.