Publicerad

17 december, 2019

Är du en engagerad rådgivare inom klimatstrategi som letar efter ett bra sammanhang? På TomorrowToday ser vi ett ökat behov av klimatstrategisk rådgivning och vill gärna stärka upp med fler med den kompetensen.

Vi är alla konsulter som driver eget, men som gärna vill jobba tillsammans med andra. Dessutom ingår fler konsulter med många olika erfarenheter och kunskaper i vårt breda nätverk.

TomorrowToday söker nu efter en konsult som har flerårig erfarenhet av miljö- och klimatstrategiska uppdrag. Det handlar exempelvis om att definiera målsättningar och roadmaps för miljö- och klimatambitioner, implementering och projektledning.

Läs mer om oss och om våra värderingar här.

Har du rätt profil, mejla anna@tomorrowtoday.se

 

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.