Publicerad

12 december, 2019

Nu är det dags för nästa träff med ESG Investor Relations Network, 17 januari 08.00 – 09.30 (frukosten står framdukad 07.30).

Träffen kommer hållas i Malmö.

Temat för denna träff är antikorruption och vi kommer få lyssna till Helena Sjöholm, som har mångårig erfarenhet av bolagsstyrningsfrågor och är före detta ordförande för ISO 37001 (ledningssystem mot mutor) kommittén samt ISO 37001 revisor. Helena arbetar bland annat genom bolaget Direndi AB – aktivt styrelsearbete.

OBS! Endast för medlemmar i nätverket.

Nätverket består av noterade bolag eller bolag för vilka ESG-dialoger med investerare är av intresse. Samtliga arbetar med investerarrelationer och har ett intresse av att knyta långsiktiga kontakter med andra i liknande situation samt få ständigt uppdaterad omvärldsbevakning och fördjupad insikt i ESG-frågor. I nuläget består nätverket av 10 medlemmar.

Som medlem i nätverket bjuds ni in till fyra träffar per år samt får ta del av omvärldsbevakning i form av vårt nyhetsbrev.

Vi tar löpande emot medlemmar i nätverket, som då betalar en årsavgift (5500 SEK, ex. moms) för de fyra nästkommande träffarna.

Är du nyfiken på att höra mer om nätverket? Kontakta Hanna Bremander, hanna@tomorrowtoday.se, tfn 0730 30 63 35

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.