Publicerad

3 juni, 2020

Det har kommit många rapporter om idrottsföreningar och idrottsförbund som kämpar ekonomiskt när Covid-19 har satt nästan helt stopp för organiserad idrott. Tyvärr innebär det i förlängningen att den samhällsviktiga ungdomsverksamhet som bedrivs inom föreningarna riskerar att behöva skära ned framöver. Och vi har nog alla ett eller flera tack med oss i bagaget till tränare och klubbar, som vi inte skulle vilja vara utan.

FC Rosengård är ett exempel på en förening i vår närhet, här i Malmö, som bedriver ett otroligt viktigt arbete för samhället i stort och för barn och ungdomar specifikt. Därför har vi på TomorrowToday valt att stötta FC Rosengård och deras 1917-klubb.

Det finns så klart många bra sätt att göra skillnad på, sponsring är bara ett av dem. Alla kan bidra på något sätt, utifrån egna förutsättningar. Vi hoppas att de goda exemplen på hur människor tar krafttag tillsammans och på hur #Sverigegårsamman fortsätter!

 

 

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.