Publicerad

1 juni, 2020

Idag tar TomorrowTodays grundare Anna Bruun Månsson steget vidare till akademin och en ny utmaning som Hållbarhetsutvecklare på Malmö Universitet. Vi andra på TomorrowToday jobbar självklart vidare för att hjälpa våra kunder bygga hållbara organisationer och kommer på så sätt med stolthet fortsätta utveckla den konsultverksamhet som Anna en gång startade. Samtidigt är vi glada att Anna inledningsvis kommer fortsätta vara en del av TomorrowTodays utveckling, om än från sidlinjen som extern rådgivare.

Vi önskar Anna stort lycka till i hennes nya position, och gratulerar de nya kollegorna på Malmö Universitet till att ni fått en superkompetent och ambitiös lagspelare till teamet!

Framöver ser vi fram emot att fortsätta jobba för att stödja våra nuvarande, och nya, kunder på deras hållbarhetsresor. Tillsammans skapar vi ett mer hållbart samhälle!

 

Hanna, Christian och Anamaria

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.