Publicerad

8 juni, 2020

Den första juni tog TomorrowTodays grundare Anna Bruun Månsson steget vidare till akademin och en ny utmaning som Hållbarhetsutvecklare på Malmö Universitet. Vi andra på TomorrowToday ger henne en stor lyckospark och jobbar självklart vidare för att hjälpa våra kunder bygga hållbara organisationer. Vi kommer på så sätt med stolthet fortsätta utveckla den konsultverksamhet som Anna en gång startade.

Anna har lämnat över VD-stafettpinnen till Hanna Bremander, som har varit en del av TomorrowToday sedan 2016. Samtidigt är vi glada att Anna kommer fortsätta vara en del av TomorrowTodays utveckling, om än från sidlinjen som extern rådgivare.

Framöver gläder vi oss åt att fortsätta stödja våra nuvarande, och nya, kunder på deras hållbarhetsresor. Till hösten kommer vi till exempel jobba med riskanalys och riskhantering, hållbarhetsstrategiska analyser och prioriteringar, målformulering och implementering, samt hållbarhetsrapportering. För er som, av förklarliga anledningar, inte haft möjlighet att planera hösten ännu, kommer vi göra vårt bästa för att hålla en hög flexibilitet och försöka tillgodose nya förfrågningar.

Vi kommer även fortsätta driva vårt nätverk ESG Investor Relations för bolag som vill arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i sin investerardialog. Om ni vill veta mer om oss är ni så klart välkomna att höra av er. Här hittar ni vår kontaktinformation. Tillsammans skapar vi ett mer hållbart samhälle!

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.