Uppdragsgivare

Länsförsäkring Kronoberg

Uppdrag

  • Hållbarhetsstrategi
  • Hållbarhetsredovisning

Kontaktperson

Hanna Bremander hanna@tomorrowtoday.se 0730 30 63 35

Ibland är det lite extra roligt att få arbeta tillsammans med ett bolag vars kunder både är ägare och uppdragsgivare. Som när det gäller Länsförsäkring Kronoberg. Sedan 1801 har bolaget verkat för att vara ett nav för trygghet i kundernas vardag, och i samhället. Tillsammans med Länsförsäkring Kronoberg och Sustainable Studio har vi tagit fram bolagets första Trygghetsredovisning. I redovisningen blickas det både bakåt och framåt, ständigt med samma centrala fokus – trygghet för kunderna.

Så här säger Sofia Ejlertsson Mårdh, Hållbarhets- och kommunikationschef på Länsförsäkring Kronoberg om vad som hittills har vuxit ur vårt samarbete:

Drivkraften att arbeta ansvarsfullt och hållbart är djupt rotad i Länsförsäkring Kronobergs historia och affärsidé. Genom att vara ett nav för trygghet i våra kunders vardag och i lokalsamhället får vi möjlighet att göra skillnad för fler. Med vår första hållbarhetsrapportering och en ny hållbarhetsstrategi får vi en tydligare färdplan och nya verktyg för att fortsatt bidra till en hållbar värld. I det arbete som vi har gjort tillsammans med TomorrowToday har vi kunnat konkretisera vårt hållbarhetsarbete. Insikten är att vi gör mycket och det är jag väldigt stolt över. Genom hållbarhetsredovisningen är det nu enklare att kommunicera detta till våra intressenter.

Vi på TomorrowToday ser fram emot att fortsätta samarbetet! Här kan du läsa Trygghetsredovisningen.

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.