Publicerad

28 augusti, 2023

Under 10 år har vi på TomorrowToday med glädje sett hur hållbarhet tagit allt större plats i företagens agenda och nu är en självklar – och seriös – del av affärsstrategin och bolagsstyrningen. Detta har också inneburit en explosion av olika expertområden och specialistkompetenser inom hållbarhetsområdet.

Även inom vårt fokusområde, strategisk hållbarhetsrådgivning, ser vi att frågorna och detaljerna man behöver ha koll på för att kunna erbjuda kunden högkvalitativa råd sväller. För små, lokala hållbarhetskonsultbolag blir det allt svårare att hålla jämna steg med utvecklingen och vi tror att branschen (och världen) tjänar på den pågående konsolidering och professionalisering som pågår. Därför har vi valt att i god tid avveckla TomorrowToday och hjälpa våra kunder hitta bra sätt att även fortsättningsvis få det konsultstöd inom hållbarhet som de behöver. Vi vill tacka alla kunder, partners och kollegor som tillsammans med oss arbetat för en hållbar framtid – och haft skoj under tiden!

För er som har uppskattat det stöd ni fått av TomorrowToday genom åren är ni alltid välkomna till EY där jag, TomorrowTodays VD och seniorkonsult, kommer fortsätta stötta sydsvenska företag att utveckla sitt hållbarhetsarbete.

Tack för den här tiden och lycka till framöver!

Vänliga hälsningar

Christian Lannerberth, VD och seniorkonsult

Your browser is old. The site might not work as expected. Please upgrade.